Windows 7 Starter ve Windows 7 Home Basic İçin Kişiselleştirme [Bana Ait]




Evet Arkadaşlar Windows 7 Starter ve Windows 7 Home Basic Kullananlarda Kişileştir Özelliği Yoktur. Bunun Kesin Ve Kolay Yolu Vardır. 



Temalar

Tema, bir masaüstü arka planını, ekran koruyucuyu, pencere kenarlığı rengini, sesleri ve bazen de simgeleri ve fare işaretçilerini içerir. Çeşitli Aero temalarından birini seçebilirsiniz. Temanın tamamını kullanın veya tek tek resimleri, renkleri ve sesleri değiştirerek kendi özelleştirilmiş temanızı oluşturun. 


Aero

Aero bu Windows sürümünün en iyi görsel deneyimidir. Zarif pencere animasyonları içeren saydam cam tasarımına, yeni bir Başlat menüsüne, yeni bir görev çubuğuna ve yeni pencere kenarlığı renklerine sahiptir. 

Sesler

Örneğin, e-posta aldığınızda, Windows'u başlattığınızda veya bilgisayarı kapattığınızda bilgisayarınızın çıkaracağı sesi değiştirebilirsiniz.

Masaüstü arka planı

Duvar kağıdı olarak da bilinen masaüstü arka planı, masaüstünüzdeki bir resim, renk veya tasarımdır. Açık pencereleriniz için bir fon sağlar. Tek bir resmin masaüstü arka planınız olmasını seçebilir veya resimlerin bir slayt gösterisini görüntüleyebilirsiniz. 

Ekran koruyucu

Ekran koruyucu, fareyi veya klavyeyi belirli bir süre boyunca kullanmadığınızda ekranda görüntülenen bir resim ya da animasyondur. Çeşitli Windows ekran koruyucuları arasından seçim yapabilirsiniz.


Uyarı : Yükleme Otomatik Olarak Reset Atacatır. Acık Bir Şey Bırakmayınız.
İndirmek İçin Tıkla [Bana Ait]








0 yorum: